Τα νέα μας

18.05.2020

WEBINAR ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ INTERASCO

webinar

H Interasco Α.Ε.Γ.Α. με βασικό άξονα στον τομέα των Πωλήσεων τη συνεργασία της με τα ελεύθερα δίκτυα, συνεχίζει να επενδύει στους ανθρώπους της και να στηρίζει το κάθε τους βήμα,  ακόμα και μέσα στην δύσκολη και έκτακτη συγκυρία που έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας τους τελευταίους μήνες, εφαρμόζοντας εναλλακτικούς τρόπους στη διεξαγωγή του ετήσιου εκπαιδευτικού πλάνου της,  μέσω Webinar παρουσιάσεων.

Με μια σύγχρονη, εξελιγμένη και ευέλικτη εφαρμογή της Microsoft Teams, παρέχει τη δυνατότητα καθημερινά σε ολόκληρο το δίκτυο συνεργατών της  πανελλαδικά,  να συμμετέχει εξ΄αποστάσεως και να ενημερώνεται, μέσα από ενότητες και θεματολογίες άκρως ενδιαφέρουσες, όπως τις εξελίξεις της αγοράς, τον ανταγωνισμό, τα προϊόντα της εταιρείας, την πλοήγησή τους στο site της Interasco και γενικά οτιδήποτε αποτελεί βασικό εργαλείο το οποίο θα διευκολύνει την καθημερινότητά τους και παράλληλα θα  ενισχύσει τη σχέση τους με τους ασφαλισμένους πελάτες.

H επιτυχία αλλά και το ενδιαφέρον των διαμεσολαβητών είναι απόλυτα εμφανής αφού τη χρονικά δύσκολη περίοδο από τον μήνα Μάρτιο μέχρι σήμερα,  έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 33 webinar εκπαιδευτικές παρουσιάσεις στα προϊόντα των κλάδων αυτοκινήτων, υγείας, περιουσίας, αστικών ευθυνών καθώς και διαδικασιών / οδηγιών του Portal “My Interasco Agent”, με τη συμμετοχή περίπου 600 συνεργατών.

Παράλληλα και  μέχρι τα τέλη Μαΐου, είναι ήδη προγραμματισμένες  25 ακόμα  webinar παρουσιάσεις στις οποίες ο αριθμός των συμμετεχόντων ανέρχεται τουλάχιστον στα 500 άτομα.

Με τους ίδιους ρυθμούς, το ίδιο ενδιαφέρον  και  με ακόμα περισσότερο  ζήλο οι παρουσιάσεις θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του έτους 2020.

Όλες οι παρουσιάσεις των ανωτέρω εκπαιδεύσεων πραγματοποιούνται από  εξιδεικευμένα στελέχη της Interasco, τα οποία διαθέτουν τεχνογνωσία και τεράστια εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο.

Η Διευθύντρια Πωλήσεων & Marketing κα Ναταλία Γιαννιού, επισήμανε ότι, «Η Interasco πιστεύει και επενδύει διαρκώς στην επιμόρφωση των συνεργατών της.

Παρέχουμε σύγχρονες λύσεις, κατάλληλες δομές και όλα τα απαραίτητα ψηφιακά εργαλεία  που εξυπηρετούν τις πραγματικές ανάγκες των συνεργατών μας και χτίζουν γερά θεμέλια στις μεταξύ μας σχέσεις, οδηγώντας στην εμπιστοσύνη.»