Τι είναι η Χρονοδιατροφή και γιατί αποτελεί την νέα τάση υγιεινής διατροφής

Η χρονικά περιορισμένη διατροφή που συνδέεται με το εσωτερικό ρολόι του σώματος, έχει κερδίσει έδαφος τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα για το κοινό που θέλει να χάσει βάρος και θεωρείται η νέα τάση υγιεινής διατροφής.

Πρόκειται για ένα επιστημονικό πεδίο που συνδέει τη διατροφή με το κιρκαδικό σύστημα του οργανισμού, που αναφέρεται ως “χρονοδιατροφή”

Χρήσιμες Συμβουλές για να απολαύσουμε την Άνοιξη

H Άνοιξη είναι η εποχή της ανανέωσης και της αναζωογόνησης. Μετά από ένα βαρύ χειμώνα που επηρέασε τη δράση μας και την ψυχολογία μας, ήρθε η στιγμή να αφυπνίσουμε το σώμα και το πνεύμα μας και να απαλλαχτούμε από οτιδήποτε μας βαραίνει. Ας υιοθετήσουμε λοιπόν μερικές συνήθειες που μπορεί να συμβάλλουν στη βελτίωση της υγείας μας.

Συνέντευξη της Διευθύντριας Πωλήσεων & Marketing της Interasco κ. Ναταλίας Γιαννιού

Ξεκινώντας από τον απολογισμό της τελευταίας περιόδου η κα Γιαννιού -Διευθύντρια Πωλήσεων & Marketing – παρουσιάζει στην κάμερα του Next-Deal, τις προκλήσεις της χρονιάς που πέρασε, τις τάσεις στον ασφαλιστικό κλάδο, ενώ αναφέρεται στα βασικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρείας, τα οποία όπως τονίζει διασφαλίζουν απόλυτα την ηρεμία συνεργατών και ασφαλισμένων.

Ιδιαίτερη μνεία δίνεται στον σημαντικό ρόλο που παίζει η τεχνολογία στην ανάπτυξη της Interasco με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων,

Θερμή υποστήριξη της Interasco Α.Ε.Γ.Α. ως δωρήτρια στην εκστρατεία κατά της βίας «Γίνε Άνθρωπος»

Η εκστρατεία «Γίνε Άνθρωπος», παρουσιάζει την πρώτη ψηφιακή ακαδημία κατά της βίας με τίτλο “Sounds Like Violence”.

Στα πλαίσια της πρώτης οργανωμένης εκστρατείας κατά της βίας που παρουσιάστηκε από το CSI Institute για πρώτη φορά μέσα από το σχετικό και επιτυχημένο 1ο Συνέδριο «Γίνε Άνθρωπος»: H εξάλειψη της βίας είναι καθήκον όλων μας”,

Συμβουλές για τις γυναίκες που γιορτάζουν πώς να φροντίζουν την υγεία τους

1. Επισκεφθείτε τον γιατρό σας και κάντε τακτικά έλεγχο

Είναι σημαντικό  να προγραμματίσετε τις ιατρικές επισκέψεις που πρέπει να κάνετε, ώστε να ξέρετε ποια είναι η τρέχουσα κατάσταση του οργανισμού σας. Ο τακτικός έλεγχος και η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

2. Φροντίστε τη διατροφή σας

Περιορίστε τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη.

Χρυσή διάκριση για την INTERASCO στα Digital Finance Awards 2022

Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε από το θεσμό Digital Finance Awards, τελετή βράβευσης με στόχο την ανάδειξη εταιρειών που υιοθετούν πρωτοπόρα έργα και καινοτόμες πρωτοβουλίες, στους ραγδαία αναπτυσσόμενους χώρους του Digital Banking και Digital Insurance.

Για τον ασφαλιστικό κλάδο, η Interasco Α.Ε.Γ.Α. κατέκτησε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Customer First” για την εφαρμογή του προγράμματος επιβράβευσης «ευχαριστώ»,