Πώς θα μπορέσουμε να ελέγξουμε τους φόβους μας

 

Οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν φοβικά συναισθήματα και συχνά κατακλύζονται τόσο έντονα από αυτά, που νιώθουν ότι η διαφυγή είναι σχεδόν ανέφικτη. Το κλειδί για να ξεπεράσουμε τους φόβους μας είναι το να κατανοήσουμε ότι το κάθε τι που φοβόμαστε αποτελεί μία αφορμή για να γινόμαστε καλύτεροι και όχι έναν ακόμη παράγοντα παρελκυστικό για την επιτυχία μας.

Πώς να κοιμόμαστε ποιοτικά ακόμα κι όταν έχουμε άγχος

Πόσες φορές σας έχει τύχει να μένετε ξύπνιοι τη νύχτα, βυθισμένοι σε σκέψεις που σας ταλαιπωρούν και σας αγχώνουν, παρακολουθώντας τις ώρες να περνούν; Το άγχος είναι μία από τις βασικές αιτίες που προκαλούν διαταραχές ύπνου, οδηγώντας μας στο να νιώθουμε μονίμως άτονοι, κουρασμένοι και ως εκ τούτου να καταντούμε αντιπαραγωγικοί. Ας δούμε λοιπόν με ποιους τρόπους μπορούμε να κοιμηθούμε ευκολότερα και πιο ποιοτικά παρά το άγχος της καθημερινότητας.

Συνέντευξη της κας Ναταλίας Γιαννιού

Η συνέντευξη της Διευθύντριας Πωλήσεων & Marketing της Interasco Α.Ε.Γ.Α. Ναταλίας Γιαννιού, αναφορικά με τα πλεονεκτήματα της εταιρείας στην αγορά, τα οποία πηγάζουν μέσα από τα καινοτόμα προϊόντα της που καλύπτουν όλο το φάσμα των ασφαλίσεων κατά ζημιών και τις άρτιες τεχνολογικές λύσεις που παρέχουν προστιθέμενη αξία στο δίκτυο των συνεργατών της εταιρείας αλλά και στους πελάτες.

Συνέντευξη της κας Άννης Βασιλιάγκου

Η συνέντευξη της διευθύντριας του Κλάδου Υγείας και Προσωπικών Ατυχημάτων της Interasco Α.Ε.Γ.Α. Άννης Βασιλιάγκου, αναφορικά με τη συνδρομή και συμβολή των ιδιωτικών προγραμμάτων υγείας στη δημόσια περίθαλψη προς όφελος των ασφαλισμένων, η οποία αναδεικνύεται μέσα από από τη σειρά των καινοτόμων προγραμμάτων «New» της εταιρείας και ειδικά με το «Platinum Family», που δίνει τη δυνατότητα εκπτώσεων σε οικογένειες που θα επιλέξουν να ασφαλιστούν στην Interasco με καλύψεις υψηλού επιπέδου.

Στιγμιότυπα από το ταξίδι πωλήσεων της Interasco στη Νορβηγία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 18 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου 2019, το προγραμματισμένο ταξίδι πωλήσεων της  Interasco Α.Ε.Γ.Α. στη Νορβηγία.

Σαράντα πέντε επιτυχόντες συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να  γνωρίσουν από κοντά τις δυο μεγαλύτερες πόλεις της χώρας.

Ξεκινώντας από το Bergen μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης βίωσαν την ομορφιά της σκανδιναβικής πόλης,

Τροφές που μπορούν να καταπολεμήσουν το στρες

Συχνά, όταν νιώθουμε αγχωμένοι, έχουμε μία ακατανίκητη επιθυμία να καταναλώσουμε όποια τροφή βρίσκουμε μπροστά μας. Έτσι το μόνο που κατορθώνουμε είναι να αυξάνουμε το σωματικό μας βάρος και να μην αντιμετωπίζουμε το άγχος μας αποτελεσματικά. Ωστόσο υπάρχουν υγιεινές και διαιτητικές τροφές που συμβάλλουν στην καταπολέμηση του στρες. Ας δούμε ποιες είναι αυτές.

Καταρχάς τα φυλλώδη λαχανικά,