Η σωστή στοχοθεσία ως κλειδί της επιτυχίας μας

Πολλές φορές βάζουμε στόχους στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή τους οποίους δεν καταφέρνουμε να πραγματοποιήσουμε. Εάν αυτό μας συμβαίνει συχνά καλό θα είναι να αναρωτηθούμε μήπως αυτό που στην ουσία φταίει είναι η ίδια μας η στοχοθεσία. Ας δούμε λοιπόν πως μπορούμε να θέτουμε στόχους αποτελεσματικά.

Ο πρώτος κανόνας για αποτελεσματικότερη στοχοθεσία είναι να βάζουμε στόχους τους οποίους μπορούμε να ελέγξουμε.

Γιατί δεν πρέπει να αναβάλλουμε το πρωινό μας ξύπνημα

Όταν πρέπει να ξυπνήσουμε το πρωί, αλλά θέλουμε να κοιμηθούμε λίγο παραπάνω, αρκετά συχνά αναβάλλουμε το ξυπνητήρι μας. Ωστόσο, αυτή η αναβολή του πρωινού μας ξυπνήματος μας στερεί ευκαιρίες να κάνουμε πράγματα τα οποία θα προλαβαίναμε αν ξυπνούσαμε στην ώρα μας. Ας δούμε λοιπόν κάποιους από τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να αναβάλλουμε το πρωινό μας ξύπνημα.

σωματικό

Τροφές που μας χορταίνουν και διατηρούν το σωματικό μας βάρος

Το καλοκαίρι είναι πλέον κοντά και οι περισσότεροι προσπαθούμε να ελέγξουμε αποτελεσματικά το σωματικό μας βάρος. Γι αυτό και είναι σημαντικό να επιλέγουμε τροφές που είναι υγιεινές και ταυτόχρονα βοηθούν στο να διατηρήσουμε σταθερό το βάρος μας.

Η πιο χορταστική και ταυτόχρονα υγιεινή τροφή είναι οι πατάτες. Σε αντίθεση με την εμφάνισή της,

δυνάμεις

Πώς να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις δυνάμεις μας

Υπάρχουν στιγμές που νιώθουμε τις δυνάμεις μας να μας εγκαταλείπουν, όταν αναλαμβάνουμε να φέρουμε σε πέρας ένα δύσκολο project ή όταν αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Ας δούμε λοιπόν με ποιους τρόπους μπορούμε να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας για να κάνουμε τους στόχους μας πραγματικότητα.

Καταρχάς, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε απόλυτα τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τις δυνάμεις μας.

Τροφές που ενυδατώνουν τον οργανισμό μας

Οι αυξημένες θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών κάνουν πιο έντονη την ανάγκη του οργανισμού μας για ενυδάτωση και αναπλήρωση των πολύτιμων ηλεκτρολυτών. Η λύση για τη σωστή ενυδάτωση του οργανισμού δεν είναι μόνο η κατανάλωση άφθονου νερού αλλά και η σωστή διατροφή. Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι τροφές που διατηρούν τον οργανισμό μας ενυδατωμένο και ταυτόχρονα μας προσφέρουν πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.

WEBINAR ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ INTERASCO

H Interasco Α.Ε.Γ.Α. με βασικό άξονα στον τομέα των Πωλήσεων τη συνεργασία της με τα ελεύθερα δίκτυα, συνεχίζει να επενδύει στους ανθρώπους της και να στηρίζει το κάθε τους βήμα,  ακόμα και μέσα στην δύσκολη και έκτακτη συγκυρία που έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας τους τελευταίους μήνες, εφαρμόζοντας εναλλακτικούς τρόπους στη διεξαγωγή του ετήσιου εκπαιδευτικού πλάνου της,