Η ζωή μας είναι πολύτιμη για να την αφήσουμε στην τύχη της

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί την συχνότερη διάγνωση κακοήθειας στις γυναίκες και αποτελεί τη δεύτερη αιτία θανάτου μετά τον καρκίνο του πνεύμονα. Στην Ελλάδα αναφέρονται περίπου 5.000 νέα περιστατικά ετησίως, ενώ υπολογίζεται ότι μια στις οκτώ γυναίκες παγκοσμίως θα παρουσιάσει καρκίνο του μαστού σε κάποια φάση της ζωής της. Ωστόσο, με τις σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους,

Ταξίδι επιτυχίας για τους Κορυφαίους Συνεργάτες της ΙNTERASCO Α.Ε.Γ.Α.

 

Στον επίγειο παράδεισο της Μεσσηνίας, στο πολυτελές resort Costa Navarino, πραγματοποιήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου, η φετινή συνάντηση των 80 σε σύνολο Κορυφαίων και Διακεκριμένων Πρακτόρων και Μεσιτών καθώς και Διοικητικών Στελεχών της INTERASCO Α.Ε.Γ.Α. , που αποτελεί θεσμό επιβράβευσης και ευκαιρία αναψυχής και ανανέωσης για τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής των Πωλήσεων.

5 Συμβουλές για την ασφαλή επιστροφή στα θρανία

Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου χαρακτηρίζεται ως η μεταβατική περίοδος από τις διακοπές στις υποχρεώσεις και στην προσαρμογή των παιδιών στη νέα σχολική χρονιά και των γονιών στη νέα πραγματικότητα. Η ομαλή μετάβαση στην περίοδο της πανδημίας που διανύουμε, με τις μεταλλάξεις του ιού, είναι σημαντική και κρίσιμη. Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε τόσο για εμάς όσο και για τα παιδιά μας ώστε να προστατευτούμε;

Οι πρώτες βοήθειες για τα πιο συνηθισμένα τσιμπήματα του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι ερχόμαστε αντιμέτωποι με απρόσκλητους επισκέπτες, όπως είναι τα έντομα (σφήκες, μέλισσες, κουνούπια) ή οι θαλάσσιοι οργανισμοί (τσούχτρες, αχινοί). Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο ή υπερβολικό, τα τσιμπήματα αποτελούν ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας την περίοδο του καλοκαιριού. Για να μη μας χαλάσουν λοιπόν τις διακοπές μας, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και ενημερωμένοι.

Η αναγκαιότητα της ασφάλισης της περιουσίας μας

Η Πυρκαγιά είναι ένα τυχαίο, απρόβλεπτο, βίαιο και ανεξάρτητο από τη θέληση του ανθρώπου γεγονός, το οποίο επιφέρει σοβαρές υλικές ζημιές σε περιουσίες και όχι μόνον.

Βάσει των πρώτων εκτιμήσεων από τις πρόσφατες πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στην Βόρεια Αττική, πάνω από 600 κατοικίες έχουν υποστεί ολικές ή μερικές ζημιές ενώ περίπου 76.150 στρέμματα έχουν καεί.

Άμεση ανταπόκριση στους πληγέντες της πυρκαγιάς από την Interasco

Η Interasco με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Βόρεια Αττική, Βόρεια Εύβοια, Μεσσηνία, Ηλεία και Γρεβενά, έχοντας ως κύρια προτεραιότητα της, την προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων ασφαλισμένων πελατών της, προκειμένου να διευκολύνει στη διαδικασία αντιμετώπισης των ζημιών τόσο τους συνεργάτες της όσο και τους ασφαλισμένους πελάτες, προχώρησε στην ενεργοποίηση «ειδικής τηλεφωνικής γραμμής» στη Διεύθυνση Αποζημιώσεων.