Η κλιματική αλλαγή και οι συνέπειες της

Η κλιματική αλλαγή , η οποία εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς τις τελευταίες δεκαετίες προβλέπεται ότι θα επηρεάσει τα φυσικά φαινόμενα κατά τις επόμενα χρόνια. Οι καταστροφικές καταιγίδες στις ΗΠΑ και την Καραϊβική, οι μαινόμενες πυρκαγιές στην Καλιφόρνια, οι πλημμύρες και τα τσουνάμι στην Ινδία είναι μερικά δείγματα των ακραίων καιρικών φαινομένων. Σε μια μελλοντική προβολή που πραγματοποιήθηκε το 2017,

Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας για να επιτύχετε την ισορροπία στη ζωή σας!

Όλοι μας έχουμε κάτι απολύτως κοινό, και αυτό είναι ο διαθέσιμος χρόνος μας. Καθημερινά έχουμε 24 ώρες τις οποίες αξιοποιούμε διαφορετικά, με αποτέλεσμα οι επιλογές μας και ο τρόπος ζωής του καθενός μας να είναι εντελώς διαφορετικός. Είμαστε όμως σίγουροι ότι η διαχείριση του χρόνου μας είναι σωστή, και μας οδηγεί σε επιτυχή αποτελέσματα;

Μύρτιλο, μία υπερτροφή δώρο της φύσης!

Καθώς αυξάνεται ο μέσος όρος του προσδόκιμου ζωής του πληθυσμού του πλανήτη μας, το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας στρέφεται στις τροφές που είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικές ουσίες, βοηθώντας στη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου και στην καταπολέμηση των νευρολογικών ασθενειών που οδηγούν σε απώλεια της μνήμης.

Πρόσφατη έρευνα της αγροτικού ινστιτούτου ερευνών των ΗΠΑ έδειξε ότι το μύρτιλο ,

Χρησιμοποιούμε το αυτοκίνητο με ασφάλεια και προσοχή

Στη σύγχρονη εποχή το αυτοκίνητό μας είναι ουσιώδες κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Μας μεταφέρει όμως στην εργασία και στη διασκέδασή μας, ή μεταφερόμαστε εμείς με αυτό; Είναι πολλοί οι παράγοντες που καθορίζουν την ασφαλή οδήγηση και ο σημαντικότερος παράγοντας όλων είναι αυτός της δικής μας κατάστασης. Εάν νοιώθουμε μεγάλη κόπωση, μπορούμε να σταματήσουμε για λίγο και να περπατήσουμε προκειμένου να τονωθεί η κυκλοφορία του αίματος αλλά και τα αντανακλαστικά μας.

Ελληνικό επίτευγμα η «αποκρυπτογράφηση» του βακτηρίου της πανώλης

Η πανώλη αποτελεί μια από τις αρχαιότερες λοιμώδεις ασθένειες. Προκαλείται από το βακτήριο Yersinia pestis και πρόκειται για μια ασθένεια η οποία μπορεί να μεταδοθεί στον άνθρωπο από τα τρωκτικά, αλλά και από το άτομο που νοσεί σε άλλα άτομα μέσω σταγονιδίων. Για την πανώλη βρίσκουμε αναφορές στο Θουκυδίδη, ο οποίος αναφέρεται στο λοιμό των Αθηνών που ταλάνισε κατά το 429 π.Χ.

Νέα Ηλεκτρονική Πλατφόρμα «My Interasco»

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, εγκαινιάζουμε σήμερα, την ένταξη της Interasco στη νέα Digital Εποχή, μέσα από την ανανεωμένη και αναβαθμισμένη ηλεκτρονική της πλατφόρμα συνεργασίας τόσο με το Δίκτυο Πωλήσεων μας, των Ελεύθερων Διαμεσολαβητών, όσο και με τους πελάτες, την «My Interasco», δήλωσε η κα Ναταλία Γιαννιού, Δ/ντρια Πωλήσεων & Marketing της εταιρίας.

Η νέα έκδοση της πρωτοποριακής «My Interasco» πλατφόρμας εξασφαλίζει την ταχύτατη,