αποφασιστικότητα

Αποφασιστικότητα, επιμονή, πίστη τα 3 κλειδιά της επιτυχίας

Στην πορεία μας προς την επιτυχία δεν υπάρχουν σύντομοι δρόμοι. Μόνο η αποφασιστικότητα, η επιμονή και η πίστη μας μπορούν να υπερνικήσουν τα εμπόδια που συναντάμε καθημερινά. Ας δούμε λοιπόν πως αυτοί οι τρεις παράγοντες εγγυώνται την επίτευξη των στόχων μας.

Καταρχάς η αποφασιστικότητα πηγάζει από την πίστη μας. Όταν είμαστε αποφασισμένοι,

Τροφές πλούσιες σε μεταλλικά στοιχεία που μας ωφελούν

Τα μεταλλικά στοιχεία εντοπίζονται στο έδαφος αλλά και στο φαγητό που καταναλώνουμε και είναι εξαιρετικά σημαντικά για τη διαβίωσή μας, καθώς συνδέονται με τη λειτουργία της καρδιάς και του εγκεφάλου αλλά και με την παραγωγή των ορμονών και των ενζύμων του οργανισμού μας. Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι αυτές οι τροφές που μας προσφέρουν τα μεταλλικά στοιχεία που χρειαζόμαστε.

ΕΚΑΒ

Ευχαριστήρια επιστολή του ΕΚΑΒ προς την Interasco

Προς:

  • Διευθύνοντα Σύμβουλο ΙΝΤΕΚΑ500 Α.Ε.Γ.Α

κ. Κάρολο Σαΐα

  • Μέλη Δ.Σ. ΙΝΤΕΚΑ500 Α.Ε.Γ.Α

Αξιότιμε κ. Σαΐα, Αξιότιμα μέλη του Δ.Σ.,

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, για τη σημαντική δωρεά της εταιρείας σας αναφορικά με την κάλυψη βασικών αναγκών του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας.

χρώματα

Πώς τα χρώματα μπορούν να επηρεάσουν τη ζωή μας;

Ο κόσμος μας κατακλύζεται από χρώματα, τα οποία μπορούν να μας επηρεάσουν περισσότερο από ότι φανταζόμαστε. Τα χρώματα που μας περιβάλλουν μπορούν να επηρεάσουν την διάθεσή μας αλλά και την υγεία μας. Γι αυτό, προτού ανακαινίσουμε το σπίτι μας, προτού ντυθούμε ή σερβίρουμε το επόμενο γεύμα μας, καλό θα είναι να επιλέγουμε προσεκτικά τα χρώματα που χρησιμοποιούμε.

ζωής

Απλά βήματα για να έχουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής

Για να είμαστε πιο υγιείς δε χρειάζεται να μεταβάλλουμε στο σύνολό του τον τρόπο ζωής μας. Άλλωστε, όλα τα μεγάλα ταξίδια ξεκινούν από απλά βήματα και αποφάσεις. Ας δούμε λοιπόν με ποιες μικρές αλλαγές θα καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε την καλή υγεία του οργανισμού μας.

Καταρχάς, για να βελτιώσουμε τη διατροφή μας δεν είναι αναγκαίο να αποκλείουμε ομάδες τροφών.

αυτοπειθαρχία

Πώς η αυτοπειθαρχία μπορεί να γίνει το κλειδί της επιτυχίας

Συχνά οι αποφάσεις που λαμβάνουμε πάνω σε ζητήματα που μας απασχολούν ή είναι καίρια για την επίτευξη των στόχων μας μεταβάλλονται, απομακρύνοντάς μας από την επιτυχία. Αυτό συμβαίνει γιατί αποτυγχάνουμε να πειθαρχήσουμε στον εαυτό μας και στο πρόγραμμα που έχουμε θέσει. Ας δούμε λοιπόν με ποιους τρόπους θα καταφέρουμε να ενισχύσουμε την αυτοπειθαρχία μας για να επιτυγχάνουμε ευκολότερα τους στόχους μας.