Μένουμε σπίτι και χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο

Η αναγκαιότητα της παραμονής μας στο σπίτι εξαιτίας της έξαρσης του κορωνοϊού έχει ως αποτέλεσμα την πολύωρη πλοήγησή μας στο διαδίκτυο και την εκτεταμένη χρήση των δικτυακών πόρων λόγω της τηλεργασίας. Επιπλέον η ανάγκη μας για επικοινωνία τόσο
με τους συναδέλφους, πελάτες και συνεργάτες κατά τις ώρες που εργαζόμαστε όσο και με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στον ελεύθερό μας χρόνο οδηγεί σε εκτεταμένη χρήση και των δικτύων τηλεπικοινωνίας.

Ανακοίνωση για τα μέτρα προστασίας της εταιρείας κατά του Covid-19

Η Ιnterasco Α.Ε.Γ.Α., με κύριο γνώμονα την ευθύνη απέναντι στους συνανθρώπους μας και την προστασία της υγείας όλων, στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων κατά του Covid-19, ενημέρωσε το δίκτυο συνεργατών της ότι, από την Δευτέρα 23/03/2020 η Εταιρεία θα λειτουργεί καθημερινά με προσωπικό ασφαλείας και δεν θα επιτρέπει την πρόσβαση στους χώρους των Κεντρικών της Γραφείων (Αθήνα και Θεσσαλονίκη).

Κορωνοϊός και κανόνες διαφύλαξης της δημόσιας ασφάλειας

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα επιστημονικά δεδομένα για τον νέο κορωνοϊό, όλοι μας πρέπει να φροντίζουμε να λαμβάνουμε μέτρα που θα εμποδίσουν την εξάπλωσή του. Ας δούμε λοιπόν τι πρέπει να κάνουμε και τι θα πρέπει να αποφεύγουμε.

Καταρχάς είναι σημαντικό να πλένουμε τα χέρια μας τακτικά και σχολαστικά με σαπούνι και νερό,

Interasco: Μπορούμε πάντα να ανταποκρινόμαστε υπεύθυνα!

Η Interasco ΑΕΓΑ, στα πλαίσια της πρόληψης κατά του Covid-19 και με γνώμονα την ευθύνη που έχει απέναντι στους εργαζόμενους, πελάτες και συνεργάτες της για την προστασία της υγείας όλων, ενημέρωσε το δίκτυο συνεργατών της ότι από σήμερα  Δευτέρα 16/3/2020  και μέχρι νεότερης ενημέρωσης, το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου δυναμικού της Εταιρείας θα εργάζεται εξ’ αποστάσεως.

Τρόποι για αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων

Συχνά αντιμετωπίζουμε προβλήματα που καλούμαστε να λύσουμε, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μας ζωή. Ορισμένες δυσκολίες μπορούν εύκολα να ξεπεραστούν, υπάρχουν ωστόσο και προβλήματα των οποίων η επίλυση μοιάζει σαν ένας αληθινός λαβύρινθος. Αξίζει λοιπόν να δούμε πώς θα γίνουμε πιο ικανοί στην αντιμετώπιση των καθημερινών μας προβλημάτων, προκειμένου να είμαστε πιο ικανοποιημένοι στο τέλος της κάθε μέρας.

Διατροφικές επιλογές για να ελέγχουμε καλύτερα το σωματικό μας βάρος

Η ισορροπία στο σωματικό μας βάρος έγκειται στο ποιες τροφές καταναλώνουμε, στο πόσο τρώμε αλλά και στο πόσο γυμναζόμαστε καθημερινά. Ωστόσο υπάρχει ένας ακόμη παράγοντας τον οποίο συχνά παραβλέπουμε και αυτός είναι το πότε καταναλώνουμε τα γεύματά μας, προκειμένου να μπορέσουμε να τα μεταβολίσουμε σωστά για να διατηρούμε σταθερό το σωματκό μας βάρος.