Οικιακές συσκευές με ακτινοβολία και τρόποι ασφαλούς χρήσης τους

Υπάρχουν οικιακές συσκευές που χρησιμοποιούμε καθημερινά και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας στο σπίτι. Έχουμε αναρωτηθεί ποτέ όμως κατά πόσο οι συσκευές αυτές είναι ασφαλείς; Κι αν δεν είναι, πως μπορούμε να εξακολουθούμε να τις χρησιμοποιούμε με το λιγότερο δυνατό κίνδυνο για την υγεία μας; Αυτό ακριβώς θα αναλύσουμε στη συνέχεια.

Η νούμερο ένα σε χρήση αλλά και σε ακτινοβολία συσκευή είναι το Wi-Fi router μας.

Πώς να βελτιώσετε άμεσα τη ζωή σας

Η πλειοψηφία των ανθρώπων παραπονιέται για τα καθημερινά προβλήματα και εύχεται να είχε μία καλύτερη ζωή. Στην πραγματικότητα όμως όσο πιο εξατομικευμένα θεωρούμε τα προβλήματά μας, τόσο πιο ευρύτερα είναι αυτά, καθώς πολλοί συνάνθρωποί μας «παλεύουν» για να λύσουν προβλήματα κοινά με τα δικά μας. Υπάρχουν λοιπόν ενέργειες που μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να δημιουργήσουμε άμεσα μία καλύτερη πραγματικότητα.

Αστικά πάρκα, οι σύμμαχοι κατά της κλιματικής αλλαγής

Όλοι μας επισκεπτόμαστε συχνά το πάρκο της γειτονιάς μας προκειμένου να παίξουν εκεί τα παιδιά μας, ή για να κάνουμε μία απογευματινή βόλτα. Σχεδόν ποτέ όμως δε συνδέουμε τα πάρκα με την έννοια της κλιματικής αλλαγής, και μάλιστα με τον περιορισμό αυτής. Ας δούμε λοιπόν τα οφέλη των αστικών πάρκων και τρόπους για να τα διατηρούμε όλοι σε καλή κατάσταση.

Αρνητικά συναισθήματα που στέλνουν θετικά μηνύματα στη ψυχή μας

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν πάνω από μία ξένες γλώσσες, πέραν της μητρικής μας. Επίσης ασυναίσθητα αντιλαμβανόμαστε σε μεγάλο βαθμό και τη γλώσσα του σώματος. Η πιο βασική όμως γλώσσα, που μπορεί να χαρτογραφήσει τη ζωή μας και την ψυχική μας ολοκλήρωση είναι κάτι που ελάχιστοι κατέχουμε. Μιλάμε για τη γλώσσα των συναισθημάτων,

Το αίσθημα της ενοχής και η συγχώρεση

Ο κόσμος μας μοιάζει να είναι χωρισμένος σε δύο ομάδες συναισθημάτων, στα θετικά και στα αρνητικά. Φαινομενικά η ενοχή κατατάσσεται στη δεύτερη ομάδα, ωστόσο δεν είναι αυτή η αλήθεια. Το να νιώθουμε ενοχή για κάτι μας δίνει ένα μάθημα για τις μελλοντικές ενέργειες που πρέπει να κάνουμε για να προλάβουμε και να αποτρέψουμε στο μέλλον αυτό το αίσθημα.

Πώς να έχετε μια υπέροχη μέρα!

Οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν την ίδια μέρα ξανά και ξανά. Ελπίζουν να έχουν μία καλύτερη ημέρα, αλλά δεν αλλάζουν τίποτα στη συμπεριφορά τους για να το πετύχουν αυτό. Για να έχουμε μία όμορφη, υπέροχη ημέρα, χρειάζεται να εντάξουμε σε αυτή στοιχεία όπως την κίνηση, την υγεία, την ενεργητικότητα, την ευγένεια και την αγάπη.