Τα νέα μας

15.12.2023

Ταξίδι επιβράβευσης στην Ισλανδία για τους Κορυφαίους και Διακεκριμένους συνεργάτες της INTERASCO Α.Ε.Γ.Α.

Για ακόμη μία χρονιά, η INTERASCO A.E.Γ.Α. επιβράβευσε τους συνεργάτες της, οι οποίοι διακρίθηκαν για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις και πέτυχαν τους παραγωγικούς στόχους του σχετικού Διαγωνισμού Πωλήσεων έτους 2022-2023, με ένα ταξίδι από τις 04 έως 08/11/2023, στον μαγευτικό τόπο του μεγαλείου της φύσης την Ισλανδία!

Πενήντα επτά συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα πιο σημαντικά μέρη του Ρέικιαβικ, συμπεριλαμβανομένης της περίφημης εκκλησίας Hallgrímskirkja, να επισκεφθούν και να θαυμάσουν από κοντά μερικά από τα πιο διάσημα φυσικά αξιοθέατα της Ισλανδίας, όπως τον καταρράκτη Gullfoss, τον Χρυσό Καταρράκτη, έναν από τους εντυπωσιακότερους της Ευρώπης, τον Μεγάλο Πίδακα (Geyser), το Strokkur καθώς επίσης να απολαύσουν το μπάνιο τους στη λίμνη Blue Lagoon, με τα αναβλύζοντα ιαματικά νερά θερμοκρασίας 37-39 βαθμών Κελσίου.

Στο ταξίδι συνόδευσαν τους συνεργάτες, ο Πρόεδρος Δ.Σ. της Interasco κ. Κωσταντίνος Κοτσιλίνης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTERASCO Α.Ε.Γ.Α κ. Κάρολος Σαϊας, – ο Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing κ. Κωνσταντίνος Αρβανίτης, ο Διευθυντής Ζημιών κ. Ιωάννης Μαλλιαρός, η Υποδιευθύντρια Κλάδου Αυτοκινήτων κα Νατάσσα Αισώπου, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Κλάδου Υγείας και Προσωπικών Ατυχημάτων κα Αντα Καμιτζάκη καθώς και η Επιθεωρήτρια Πωλήσεων κα Γεωργία Ασθενοπούλου.

Η καθιερωμένη βραδιά βραβεύσεων, έκανε την έναρξη της με τον χαιρετισμό του Προέδρου της Interasco A.E.Γ.Α. κ. Κωνσταντίνου Κοτσιλίνη, ο οποίος αφού καλωσόρισε και συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες για τις επιδόσεις τους, αναφέρθηκε στις πρωτοφανείς για τη χώρα μας επιπτώσεις εξαιτίας των φυσικών καταστροφών. Τόνισε ότι, τα φαινόμενα αυτά θα ενταθούν τα επόμενα χρόνια και η συνεργασία της ασφαλιστικής αγοράς με την κρατική υποστήριξη είναι απαραίτητη και θα πρέπει να αναπροσαρμοσθεί προκειμένου να τα αντιμετωπίσει.

Εν συνεχεία, τον λόγο πήρε ο κ. Κάρολος Σαϊας – Διευθύνων Σύμβουλος της INTERASCO Α.Ε.Γ.Α, ο οποίος αφού συνεχάρη και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες για τη συμβολή και τον επαγγελματισμό τους, προχώρησε σε μια σύντομη ανασκόπηση της προηγούμενης χρονιάς.
Αναφέρθηκε στις μεγάλες φυσικές καταστροφές οι οποίες πλήττουν τη χώρα μας τα τελευταία πέντε χρόνια και προκαλούν τεράστιες καταστροφές τόσο σε ανθρώπινες απώλειες όσο και στις περιουσίες των συνανθρώπων μας, τονίζοντας ότι, η αναγκαιότητα της ιδιωτικής ασφάλισης στη συνείδηση του Έλληνα πολίτη είναι πιο απαραίτητη από ποτέ άλλοτε.

Στη συνέχεια επισήμανε ότι, η ενεργή συμμετοχή της ιδιωτικής ασφάλισης θα είναι αυτή η οποία θα στηρίξει το κρατικό σύστημα, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στην οικονομική εξάντληση και ταλαιπωρία των συμπολιτών μας.
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κος Σαϊας τόνισε:
«Η Interasco, είναι μια φερέγγυα, ισχυρή αλλά ταυτόχρονα ευέλικτη εταιρία, με τη σιγουριά που της προσφέρει ο όμιλος Harel.
Πιστεύουμε ότι, ο ρόλος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, ήταν, είναι και θα είναι κυρίαρχος. Και αυτό γιατί αδιαμφισβήτητα, η γνώση που μεταλαμπαδεύει ο διαμεσολαβητής στους πελάτες του όπως επίσης και η αντίληψη των αναγκών του πελάτη, αποτελούν ανθρώπινα συστατικά που καμία ψηφιακή εφαρμογή δεν πρόκειται να αντικαταστήσει.

Ωστόσο, προσπαθούμε συνεχώς να εξελισσόμαστε και να σας παρέχουμε τα κατάλληλα ψηφιακά εργαλεία, τόσο για την διευκόλυνση των καθημερινών εργασιών σας, όσο και για την ασφάλεια και για την εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Δέσμευσή μας, προς όλο το δίκτυο συνεργατών, το οποίο μετρά 950 συνεργάτες πανελλαδικά και προς όλους εσάς, που μας τιμάτε σήμερα με την παρουσία σας, είναι ότι να συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξελισσόμαστε διαρκώς, να σας παρέχουμε προτάσεις & λύσεις οι οποίες θα ενισχύουν το τόσο σημαντικό έργο σας και να βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα σας.»

Ο κ. Κωσταντίνος Αρβανίτης -Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της INTERASCO Α.Ε.Γ.Α., έκανε αναφορά στα 133 συνεχούς χρόνια παρουσίας της Interasco το 2024 στον χώρο των ασφαλειών, τα οποία αποτελούν την αναγνώριση των αξιών, του οράματος και της ενσυναίσθησης που χαρακτηρίζουν την εταιρεία.

«Οι αξίες μας, η δέσμευσή μας προς την ποιότητα και φυσικά το όραμά μας, ήταν πάντα ήταν να προστατεύσουμε τα όνειρα των ανθρώπων, να δημιουργούμε ασφάλεια και να προσφέρουμε peace of mind, όπως πολύ εύστοχα αναφέρει το Moto της εταιρείας. Οι ανάγκες των πελατών μας ήταν είναι και θα είναι πάντα στο επίκεντρο της προσπάθειάς μας.

Η Interasco θέλουμε να είναι παράδειγμα του πώς μπορούν οι επιχειρήσεις να εξελίσσονται συνεχώς, διατηρώντας παράλληλα τα ιδανικά και τις αξίες τους. Και όπως λέμε… η εταιρεία μας θα συνεχίσει να μεγαλώνει μαζί με τους συνεργάτες της. Και με αυτήν την Δέσμευση , θα συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και στο μέλλον σας.
Είμαστε υπερήφανοι για το παρελθόν μας και ανυπομονούμε για τα ακόμα πιο όμορφα που έρχονται μπροστά μας.»

Tην τελευταία βραδιά, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνεδριακού Κέντρου «HARPA» και κάτω από τη λάμψη του Βόρειου Σέλας, πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των κορυφαίων συνεργατών της Interasco για το έτος 2022.

Μετά τη λήξη των βραβεύσεων ακολούθησε επίσημο δείπνο και ο CEO της Interasco κ. Κάρολος Σαΐας ανακοίνωσε το επόμενο ταξίδι επιβράβευσης στη χώρα των Βάσκων!

O Πρόεδρος Δ.Σ. της Interasco κ. Κωσταντίνος Κοτσιλίνη

 

O Διευθύνων Σύμβουλος της INTERASCO Α.Ε.Γ.Α κ. Κάρολος Σαϊας

 

O Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing κ. Κωνσταντίνος Αρβανίτης