Τα νέα μας

09.05.2018

Νέα Ηλεκτρονική Πλατφόρμα «My Interasco»

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, εγκαινιάζουμε σήμερα, την ένταξη της Interasco στη νέα Digital Εποχή, μέσα από την ανανεωμένη και αναβαθμισμένη ηλεκτρονική της πλατφόρμα συνεργασίας τόσο με το Δίκτυο Πωλήσεων μας, των Ελεύθερων Διαμεσολαβητών, όσο και με τους πελάτες, την «My Interasco», δήλωσε η κα Ναταλία Γιαννιού, Δ/ντρια Πωλήσεων & Marketing της εταιρίας.

Η νέα έκδοση της πρωτοποριακής «My Interasco» πλατφόρμας εξασφαλίζει την ταχύτατη, ελεύθερη και απόλυτα ασφαλή πρόσβαση του συνεργάτη στην εταιρεία, σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας και με δομή αποτελεσματική, λειτουργική και εύκολη στη χρήση.

Στόχος μας, με το «My Interasco», η ανάπτυξη της ψηφιακής σχέσης με τον συνεργάτη μας, που θα μπορεί να παρακολουθεί από όπου κι αν βρίσκεται και με όλα τα ηλεκτρονικά μέσα (desktop, laptop, tablet, mobile), όλες τις υποθέσεις του, όλες τις εκκρεμότητές του, έχοντας ανά πάσα στιγμή με ακρίβεια και σαφήνεια την ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εικόνα της συνεργασίας του με την Interasco και όλα αυτά με τη χρήση δύο μοναδικών εφαρμογών, το σύστημα «Two Factor Authentication» (“2FA”), που διασφαλίζει τη μοναδικότητα πρόσβασης με βάση τις απαιτήσεις του GDPR και το σύστημα «Business Intelligence» (“BI”), ένα δυναμικό εργαλείο στατιστικής παρακολούθησης.

Πολύ σύντομα, θα υπάρχει και διαθέσιμη εφαρμογή My Interasco τόσο στο Apple Store όσο και στο Android Store, για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα εξυπηρέτησης των συνεργατών μας. Παράλληλα, με το «My Interasco» εγκαινιάζουμε μια νέα ψηφιακή υπηρεσία για τον πελάτη, με τριπλό όφελος, για τον ίδιο, για τον συνεργάτη και για εμάς.

Ο ψηφιακός ασφαλισμένος θα μπορεί να βρίσκει συγκεντρωμένα άμεσα, εύκολα και με ασφάλεια όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια με την Interasco, θα μπορεί να τα εκτυπώνει και να τα αποθηκεύει στον υπολογιστή του, θα βλέπει τις αποζημιώσεις που ενδεχομένως έχει λάβει από την Interasco. Επιπλέον, ο ασφαλισμένος θα μπορεί να προβαίνει σε ηλεκτρονική εξόφληση των συμβολαίων του, με όλους τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής. Τέλος, ο πελάτης θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να επεξεργάζεται τα προσωπικά του στοιχεία.

Η πιο σημαντική όμως παροχή για τον πελάτη, θα είναι η πρόσβασή του, σε μια πλούσια γκάμα κορυφαίων και με υψηλού επιπέδου υπηρεσιών συνεργάτες, μέσα από το Πρόγραμμα Επιβράβευσης «Ευχαριστώ», ένα πρόγραμμα Ενίσχυσης και Ανταπόδοσης της εμπιστοσύνης των πελατών απέναντι σε εσάς τους συνεργάτες και εμάς.

Με την αναβάθμισή της, η Interasco αποδεικνύει έμπρακτα, την δέσμευσή της απέναντι στους συνεργάτες της για διαρκή επένδυση σε όλα τα μέσα και τεχνολογίες, σε παροχές με όλα τα απαραίτητα εργαλεία, που θα διασφαλίσουν και εξασφαλίσουν στον Ελεύθερο Διαμεσολαβητή τον εκσυγχρονισμό του και το πιο βασικό, την διακράτηση και ανάπτυξή του στο ολοένα με αυξανόμενες απαιτήσεις και απίστευτα γρήγορες εξελίξεις, περιβάλλον που δημιουργείται στην ασφαλιστική βιομηχανία.

Τα νέα ηλεκτρονικά συστήματα «My Interasco» του συνεργάτη και πελάτη είναι αλληλένδετα και όλα μαζί αποτελούν την εξασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης κάθε επαγγελματία ασφαλιστικού διαμεσολαβητή που συνεργάζεται με την Interasco, απόλυτα συνυφασμένης με την ποιότητα, φερεγγυότητας και αξιοπιστίας.