Τα νέα μας

18.04.2020

Η Interasco και ο Κάρολος Σαΐας εύχονται Καλό Πάσχα!

Πάσχα

Στην Interasco με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, με πίστη, αισιοδοξία και ελπίδα εύχονται καλό Πάσχα.

“Το φετινό Πάσχα έχει για εμάς τους Έλληνες ιδιαίτερη σημασία καθώς σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη και δύσκολη συγκυρία, εν μέσω μιας πανδημίας που μαστίζει ολόκληρο τον πλανήτη και τη χώρα μας, δεν μας επιτρέπει να γιορτάσουμε όπως κάθε χρόνο.

Φαίνεται, πως οι ανθρώπινες αντοχές δοκιμάζονται και ο ρόλος του κάθε ενός από εμάς προσλαμβάνει νέες διαστάσεις με την προσφορά όλων μας προς το κοινωνικό σύνολο να είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία.

Η επένδυση της εταιρίας μας τόσο στον άνθρωπο και στις ανθρώπινες σχέσεις όσο και στις νέες τεχνολογίες, φαίνεται πως ήταν στην σωστή κατεύθυνση.

Στην Interasco θέσαμε σε άμεση εφαρμογή όλα τα τεχνολογικά μέσα προκειμένου να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας μας καθώς και την συνεχή προσωπική – ανθρώπινη επαφή με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας μέσα από τις δυνατότητες που μας δίνει η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία.

Οι τεχνολογικές εξελίξεις φαίνεται πως λειτουργούν ωφελιμιστικά τόσο για την εταιρία μας όσο και για τους Έλληνες πολίτες που για πρώτη φορά καλούνται σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να χρησιμοποιήσουν τα τεχνολογικά μέσα σε μεγάλο βαθμό, σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα από ότι φανταζόμασταν.

Κανείς δεν γνωρίζει πώς θα διαμορφωθεί η επόμενη ημέρα, σίγουρα όμως θα είναι διαφορετική.

Στην Interasco με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, με πίστη, αισιοδοξία και ελπίδα ευχόμαστε ότι στο τέλος αυτής της μεγάλης δοκιμασίας που περνάμε μας περιμένει η «Ανάσταση» και θα αποτελέσει πηγή δύναμης, δημιουργίας και προκοπής.

Εύχομαι χρόνια πολλά και Καλό Πάσχα, με υγεία!

Κάρολος Σαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος”

 

Πηγή : https://www.nextdeal.gr/asfalistikes-eidiseis/idiotiki-asfalisi/112538/i-interasco-kai-o-karolos-saias-eyhontai-kalo-pasha