Τα νέα μας

23.04.2020

Interasco-Μένουμε δίπλα σας με βελτιώσεις και εκπτώσεις στον κλάδο του αυτοκινήτου

Interasco

Σε αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο που διανύουμε, η Interasco έχοντας πάντοτε ως γνώμονα τη στήριξη και την καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο των συνεργατών όσο και των πελατών της, προχώρησε σε ένα σύνολο σημαντικών βελτιώσεων και εκπτώσεων στον κλάδο των αυτοκινήτων.

Ειδικότερα για τους συνεργάτες μας απλοποιήσαμε τις διαδικασίες στον κλάδο του αυτοκινήτου και πλέον οι συνεργάτες έχουν τη δυνατότητα μέσω του Agent Portal για:

Ταυτόχρονη τιμολόγηση όλων των ασφαλιστικών πακέτων και προγραμμάτων, εξασφαλίζοντάς τους την αμεσότητα πολλαπλών επιλογών καθώς και τη σύγκριση για τους πελάτες.

Λήψη της ηλεκτρονικής υπογραφής του πελάτη.

Άμεση έκδοση πράσινης κάρτας, με δυνατότητα ακύρωσης & επανέκδοσης νέας.

Στους πελάτες μας, προσφέρουμε τα ακόλουθα σημαντικά προνόμια:

  • Ανανεωμένο τιμολόγιο για τις νέες αιτήσεις κλάδου αυτοκινήτων που αφορούν οχήματα έως και 16 ετών και ηλικίες οδηγών μέχρι 59 ετών.
  • Βελτίωση στα ασφάλιστρα των νέων συμβολαίων εξάμηνης αλλά και τρίμηνης διάρκειας.
  • Έκπτωση 15% στα ασφάλιστρα των ετησίων συμβολαίων.
  • Έκπτωση δημοσίων υπαλλήλων (εν ενεργεία & συνταξιούχων)
  • Επιπλέον έκπτωση σε υφιστάμενους πελάτες που επιλέγουν να ασφαλίσουν και το όχημά τους στην Interasco.
  • Επιπλέον έκπτωση σε πελάτες που είναι και συνδρομητές NOVA.
  • Ευνοϊκό τιμολόγιο για υβριδικά οχήματα.

Συγχρόνως οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν το νέο ανταγωνιστικό πρόγραμμα Easy Drive το οποίο αφορά σε όλες τις διάρκειες ασφάλισης, διατηρεί όλα τα μεμονωμένα προνόμια επιβράβευσης και παρέχει όλες τις προαναφερόμενες εκπτώσεις μεμονωμένα ή συνδυαστικά.

Με όλες τις παραπάνω ενέργειες σας ευχαριστούμε που μας επιλέγετε και μένουμε δίπλα σας έμπρακτα, προσφέροντάς σας διαρκώς μοναδικές λύσεις και βελτιώσεις.