Τα νέα μας

11.12.2019

Ποιοι πρέπει να είναι οι στόχοι μας για το νέο έτος;

έτος

Λίγες ημέρες μας απομένουν μέχρι τον ερχομό της νέας χρονιάς. Όλοι αναρωτιόμαστε αυτές τις ημέρες τι μας επιφυλάσσει το νέο έτος. Το σημαντικότερο όμως είναι να θέσουμε τους στόχους μας προκειμένου η επόμενη χρονιά να μας φέρει περισσότερες ευχάριστες εκπλήξεις από την προηγούμενη!

Υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις που μπορούμε να θέσουμε στον εαυτό μας, προκειμένου να μπορέσουμε προγραμματίσουμε καλύτερα το πλάνο μας για το νέο έτος. Η πρώτη ερώτηση είναι, το τι θέλουμε να κάνουμε στην προσωπική και στην επαγγελματική μας ζωή. Να φανταστούμε το πώς θα θέλαμε ιδανικά να κυλήσει η προσωπική και επαγγελματική μας ζωή και να βρούμε με ποιες ενέργειες θα μπορέσουμε να προσφέρουμε περισσότερα στην οικογένειά μας και στην εργασία μας.

Η δεύτερη ερώτηση είναι το τι θέλουμε να έχουμε. Εάν προγραμματίσουμε τα οικονομικά μας από νωρίς θα μπορέσουμε να κάνουμε τις μεγάλες αλλά και τις πιο μικρές αγορές που νέου έτους. Επόμενη ερώτηση είναι το πού θέλουμε να πάμε. Εάν έχουμε σκοπό να κάνουμε ένα ταξίδι, είναι σημαντικό να το επιδιώξουμε, καθώς οι νέες εικόνες που θα μας προσφέρει θα μείνουν μέσα μας για πάντα…

Σημαντικό είναι να αναρωτηθούμε και το τι θέλουμε να μάθουμε. Η μάθηση είναι μία διαδικασία που μας βοηθά να αναπτυχθούμε και να αποκτήσουμε νέες δεξιότητες, γι αυτό και οφείλουμε να προσφέρουμε διαρκώς στον εαυτό μας ευκαιρίες για μάθηση.  Άλλο ερώτημα είναι το πόσο χρόνο και ποια πρόσωπα χρειαζόμαστε για να περάσουμε καλά. Η ερώτηση αυτή θα μας βοηθήσει να αξιοποιήσουμε ποιοτικά τον  ελεύθερό μας χρόνο μαζί με πρόσωπα που αγαπούμε και μας νοιάζονται πραγματικά.

Το τελευταίο και ίσως σημαντικότερο ερώτημα που πρέπει να θέσουμε στον εαυτό μας είναι το πώς θέλουμε να συνεισφέρουμε, στην οικογένειά μας, στην εργασία μας αλλά και στο κοινωνικό σύνολο, προκειμένου να συμβάλλουμε όλοι μας σε ένα καλύτερο αύριο!

Θέστε κι εσείς τους δικούς σας στόχους για τη νέα χρονιά και διασφαλίστε την υγεία της οικογένειάς σας, επιλέγοντας το πλήρες πρόγραμμα νοσηλείας New Platinum Family της Interasco.