Τα νέα μας

30.01.2019

Ποια είναι τα πέντε πράγματα που οι άλλοι θέλουν από εμάς;

άλλοι

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι τα άλλα άτομα τους στήνουν ενέδρα και συνωμοτούν εναντίον τους. Ξεχνούν όμως έναν παράγοντα κλειδί, που τους κρατά μακριά από την πραγματική εικόνα. Το γεγονός ότι και οι άλλοι είναι άνθρωποι. Όταν φτάσουμε στο σημείο να το κατανοήσουμε αυτό, όλα γίνονται πιο καθαρά και βγάζουν νόημα.

Οι περισσότεροι από εμάς αναζητούμε την αγάπη, ανεξάρτητα από κάθε μας ενέργεια. Οτιδήποτε κάνουμε αποσκοπεί στην επιθυμία μας να αγαπηθούμε, να μας εκτιμούν και να νιώθουμε ότι ανήκουμε σε μία ομάδα. Συχνά το κάνουμε αυτό επειδή παραμελούμε τον εαυτό μας και χρειαζόμαστε κάποιον άλλο να μας φροντίσει. Εάν καταλάβουμε ωστόσο τι πραγματικά θέλουν οι άλλοι από εμάς θα μπορέσουμε να καλύψουμε αληθινά το εσωτερικό μας κενό.

Καταρχάς οι άλλοι θέλουν την αγάπη μας. Οι άνθρωποι λαχταρούν την αγάπη και επειδή δεν την βρίσκουν μέσα τους την αναζητούν στο εξωτερικό τους περιβάλλον. Γι αυτό δώστε στους άλλους την αγάπη σας χωρίς να περιμένετε ανταλλάγματα.

Επίσης, ο κόσμος αναμένει την ευγένεια ψυχής μας, κάτι πολύ πιο σημαντικό ως αρετή κι από την ίδια τη γνώση. Κατανοήστε ότι ο καθένας δίνει την δική του εσωτερική μάχη και φερθείτε με στοργή και ευγένεια. Επιπλέον οι άνθρωποι θέλουν σημασία. Καμία σχέση δεν μπορεί να αναπτυχθεί χωρίς να δίνει ο ένας σημασία στον άλλον.

Ακόμη, όλοι μας χρειαζόμαστε την αισιοδοξία και τη θετική ενέργεια του άλλου. Το κάθε άτομο αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα και επιθυμεί στιγμές που θα το ανακουφίσουν από τις καθημερινές του αγωνίες. Δώστε απλόχερα τη θετική σας ενέργεια στο περιβάλλον σας για να νιώσετε πιο πλήρεις συναισθηματικά.

Τέλος, κάτι που δεν κοστίζει τίποτα αλλά μας κάνει όλους στιγμιαία πλουσιότερους είναι το να μας χαρίσουν ένα χαμόγελο! Ένα χαμόγελο είναι αρκετό για να ζεστάνει την καρδιά μας, να μας γεμίσει αισιοδοξία, να νιώσουμε ότι ο άλλος μας αποδέχεται και πραγματικά χαίρεται που μας βλέπει και ότι μας θεωρεί μέρος της ομάδας του.

Μάθετε κι εσείς να ξεκλειδώνετε τους ανθρώπους γύρω σας για να επιτύχετε μία πιο αρμονική συνύπαρξη και δείξτε στοργή και φροντίδα στα μέλη της οικογένειάς σας, επιλέγοντας γι’ αυτά το ολοκληρωμένο πρόγραμμα νοσηλείας New Platinum Family της Interasco.