Τα νέα μας

25.02.2019

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Interasco Α.Ε.Γ.Α

Interasco-κοπή

Τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Interasco Α.Ε.Γ.Α, στην αίθουσα ΔΙΑΣ στο Mediterranean Hotel στη Θεσσαλονίκη, μέσα σ’ ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα..

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο καθηγητής κ. Γεώργιος Δουκίδης, μέλος της Επιτροπής Ελέγχου της Interasco Α.Ε.Γ.Α, ο κ. Δημήτριος Γαλάνης, Νομικός Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, πάνω από 150 συνεργάτες της από τη Βόρεια Ελλάδα, εκπρόσωποι του Ασφαλιστικού Τύπου καθώς και στελέχη της Εταιρείας.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο κ. Κωνσταντίνος Κοτσιλίνης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ιnterasco Α.Ε.Γ.Α., ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία ανάπτυξης της εταιρείας και υπογράμμισε ότι η Interasco έχει ήδη αξιοποιήσει και θα συνεχίσει να αξιοποιεί, τις ευκαιρίες που της δίνει η τεχνολογία, πάντα με συνέπεια και υπευθυνότητα προκειμένου να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες και στους συνεργάτες της.

Ο κ. Κάρολος Σαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco Α.Ε.Γ.Α. διαδεχόμενος στο βήμα τον κ. Κων/νο Κοτσιλίνη, αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ασφαλιστική βιομηχανία στην Ελλάδα, εστιάζοντας στην Τεχνολογία και στο Κανονιστικό πλαίσιο και τόνισε την ανάγκη της άμεσης προσαρμογής των ασφαλιστικών εταιρειών στις νέες συνθήκες.

Όπως χαρακτηριστικά ανάφερε: «Ως εταιρεία έχουμε λάβει την στρατηγική απόφαση να επενδύουμε στην Έρευνα και Ανάπτυξη, πάντα με την υποστήριξη του ομίλου Harel, ώστε να δημιουργούμε τα κατάλληλα εργαλεία για συνεργάτες και πελάτες».

Κλείνοντας, επισήμανε ότι η εταιρεία θα ενισχύσει την παρουσία της στη Β. Ελλάδα και στο πλαίσιο αυτό έχει ήδη προχωρήσει σε βελτιώσεις προγραμμάτων, τιμολογίων και διεύρυνση του δικτύου συνεργατών.

Η κα Ναταλία Γιαννιού, Διευθύντρια Πωλήσεων & Marketing της Interasco Α.Ε.Γ.Α. αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την αποδοχή και την υποστήριξη τους, στην απόφαση της εταιρείας, να επεκτείνει τις δραστηριότητες της εκτός Αθηνών, ιδρύοντας το πρώτο της υποκατάστημα, πριν από δυο χρόνια, στη γενέτειρά της τη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε τη συγκίνησή της για την αναπάντεχη ανταπόκρισή τους.

Επιπλέον τόνισε: «Δέσμευσή μας, η διαρκής εξέλιξη και βελτίωση σε όλους τους τομείς, έτσι ώστε η Interasco να αποτελέσει την Ανθρώπινη Εταιρεία που θα στηρίζει με όλα τα σύγχρονα μέσα, πλήρως εναρμονισμένη με όλες τις εξελίξεις στην τεχνολογία, τον Ελεύθερο Διαμεσολαβητή, τον αναντικατάστατο σύμβουλο των ασφαλιστικών αναγκών του πελάτη!»

Οι ομιλίες ολοκληρώθηκαν με τον κ. Παύλο Τριανταφύλλου, Διευθυντή Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης, ο οποίος αναφέρθηκε στη λειτουργία του Υποκαταστήματος τα δυο τελευταία χρόνια και επισήμανε τα εξαιρετικά παραγωγικά αποτελέσματα που προκύπτουν από τη δημιουργία και την ενίσχυση της σχέσης εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες.

Στη συνέχεια, για το 2019, όπως δήλωσε: «θα εστιάσουμε στη διεύρυνση των συνεργασιών μας, αναπτύσσοντας εκτός από την υποχρεωτική ασφάλιση του κλάδου Αυτοκινήτων, και τους κλάδους Υγείας, Περιουσίας & Αστικής Ευθύνης που παίζουν και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της αγοράς μας».

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το καθιερωμένο buffet και η βραδιά ολοκληρώθηκε με πολλά χαμόγελα,  αισιοδοξία και άριστη διάθεση.

 

[rev_slider alias=”pita-photo-gallery”]