Πληρωμή στο γραφείο συνεργαζόμενου ασφαλιστικού διαμεσολαβητή

Πληρωμή στο γραφείο συνεργαζόμενου ασφαλιστικού διαμεσολαβητή

Εάν για το συμβόλαιό σας εξυπηρετείστε από ασφαλιστικό πράκτορα ή μεσίτη ασφαλίσεων που συνεργάζεται με την εταιρεία μας, συμβουλευθείτε τον εάν μπορεί να σας εξυπηρετήσει και για την πληρωμή του συμβολαίου σας στην εταιρεία με κάποιον από τους παρακάτω τρόπους:

  • Με χρήση της Πιστωτικής σας Κάρτας και με δυνατότητα επιλογής έως και 12 άτοκων δόσεων. Επιπλέον, μπορείτε να επωφεληθείτε και να αποφύγετε το άγχος και τη διαδικασία, των επόμενων ανανεώσεων του συμβολαίου σας, με τη συμπλήρωση του εντύπου της εταιρείας μας «Πάγιας Εντολής Χρέωσης Πιστωτικής Κάρτας», ώστε και οι επόμενες χρεώσεις να γίνονται αυτόματα μέσω αυτής.
  • Με χρήση Χρεωστικής Κάρτας
  • Με Χρέωση Πάγιας Εντολής Τραπεζικού Λογαριασμού (για συμβόλαια κλάδου περιουσίας & υγείας). Αν είστε κάτοχος συμβολαίου κλάδου περιουσίας ή κλάδου υγείας, ζητήστε από τον συνεργαζόμενο ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, να σας δώσει να συμπληρώσετε το έντυπο της εταιρείας της «Πάγιας Εντολής Χρέωσης Τραπεζικού Λογαριασμού», έτσι ώστε η χρέωση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας, να γίνεται απευθείας από την εταιρεία μέσω του Τραπεζικού σας Λογαριασμού.
  • Με Μετρητά

Ρωτήστε τον πράκτορά σας ή μεσίτη σας, εάν μπορείτε να πληρώσετε το συμβόλαιό σας απευθείας σε εκείνον, με μετρητά, εφόσον είναι εξουσιοδοτημένος από την εταιρεία μας για την είσπραξη ασφαλίστρων